Vrouwen en de Kracht van onze Borsten

De Kracht van onze Borsten tijdens deze workshop ga je samen met andere vrouwen verbinden, ons unieke lichaam eren en je borsten vereeuwigen met gips.

Dit is een bijzonder bijna heilig ritueel om met andere sisters te doen.
Na afloop ga je naar huis met de afdruk van jouw borsten.

 

 

 

Ons vrouwen lichaam

Je lichaam is je tempel waar je spirit of ziel in woont en je zichtbaar bent op aarde met je menselijke omhulling.

Vele vrouwen hebben oordelen over hun lijf. 

Het is zo belangrijk om je lichaam te eren en als zetel van je gevoel en en als uitdrukking van je ziel te gaan erkennen en herkennen. Je mag plezier beleven in en met je lichaam zoals jij dat wilt. En je niet druk maken over je uiterlijk omdat het misschien niet voldoet aan algemeen eisen of omdat je ouder wordt of beschadigingen heeft.

Je lichaam reageert op hoe jij er over denkt en mee omgaat.

Als je bijvoorbeeld aandacht geeft aan hoe je je kleedt, en hoe je via je uiterlijk kunt laten zien hoe je je voelt, dan bewoon je je lichaam meer en is er een verbinding tussen je gevoel en je uiterlijk.

Het obsessief streven naar een kunstmatig ideaal beeld of een verlangen verstoort de verbinding met het innerlijk en het uiterlijk. Vrouwen worden hierdoor ook minder aantrekkelijk. Juist de uitstraling als je je lichaam bewoont maakt je mooi en aantrekkelijk.


Bewust-zijn

Wat belangrijk is om een liefdevolle verbinding te maken met onze borsten.

Wij vrouwen hebben geleerd of meegenomen uit het verleden dat we ons lichaam als troef kunnen inzetten. Wij zijn afgewezen en onderdrukt, dat zit nog in ons cel geheugen.


Toen ik laatst een bijzonder lezing bijwoonde van Maarten Overzier een reïncarnatie therapeut, vertelde hij dat de vrouwen in de tweede wereld oorlog werden geselecteerd bij aankomt in de kampen op de grote van de borsten. De mannen die daar waren hadden zo hun moeders zo gemist en vielen voor vrouwen met grote borsten. De ziel van deze vrouwen zou een afspraak hebben kunnen gemaakt om in dit leven geen grote borsten willen om de herinnering aan seksueel misbruik in een vorig leven. Ook de afwijkingen aan onze borsten kan een relatie hebben met een vorig leven en misbruik.

 

Eren en omarmen

We gaan in deze bijeenkomst op nieuw verbinding maken met onze borsten, we gaan ze eren en vereeuwigen in een gipsafdruk. Dit is een voor de meeste vrouwen een indrukwekkende ervaring. Om met andere vrouwen, je borsten met liefdevolle aandacht te omhullen met de natte gips. Na korte tijd laat dit gips door het drogen los van je huid en kun je je eigen borsten in je handen nemen en meenemen naar huis als een aandenken of een prachtig kunstwerk van een deel van je eigen body.
De eerste keer dat ik dit zelf heb ervaren was zo ontzettend indrukwekkend, het mij ontroerde mij om mijn eigen borsten vast te houden en te bekijken van een afstand.
Het was een helend proces in het accepteren van mijn eigen borsten, die ik lange tijd veel te groot vond en aanstootgevend voor de mannen uit mijn omgeving, waardoor ik ze verstopte.
Door o.a. deze processen ook zelf te ervaren gun ik het iedere vrouw om haar borsten te koesteren en te waarderen. Ze zijn een onderdeel van je lijf.

Aanmelden

Begeleiding: Marlene
Locatie: Wateringen (nabij Den Haag)

De kracht van Borsten

€ 135,00