Ervaringen


Hoi Marlene,

Mijn feedbackje;

Door de voorafgaande info kon ik niet inschatten of we ons letterlijk bloot zouden geven. De tekst deed mij namelijk eerder vermoedde van niet. Nou ben ik bekend met tantra en het meenemen van de lungi maakte dat ik hier wel rekening mee hield.

Vond het heel fijn dat dit wel het geval bleek te zijn. Heerlijk om mezelf deels bloot te mogen geven en zo de onnodige schaamte los te laten. De vrouwencirkel is wat me het meest bij zal blijven, maar ook het schilderen. Het laatste doordat we in een kleine groep mochten werken, wat voor mij een hoop druk weg haalt. Wat ik van deze dag meeneem is de prachtige liefdevolle energie, de (draag)kracht van de vrouwenenergie en de prachtige ontwapenende sfeer tijdens het schilderen. Waarbij eigenlijk alle naaktheid en verschillen wegvielen.

Voel nu zo veel uitnodiging om nog verder in mijn lichaam te zakken dat ik zeker nog eens een workshop wil volgen. Al ben ik er nog niet over uit of ik dan voor een enkel vrouwengroep wil gaan of toch weer gemengd. Ervaar toch nog weerstand voor de laatste. Waarvan ik weet dat het met veiligheid/angst te maken heeft voor het niet tijdig aangeven van mijn grenzen richting mannen. Wat me gelijk brengt op de begeleiding, die vond ik heel mooi. Er werd goed gezien wat nodig was en hier in aanreikingen gedaan. Ik zou jouw workshops zeker aanraden aan andere, vond het een hele mooie ervaring!

Dank je wel!!

Liefs,

Ann (Tantra Experience 2019)


Zelf deze momenten ervaren?
Kijk dan eens naar het programma en neem de stap om je aan te melden.
Zie hier