De Kracht van je Borsten

Je lichaam is je tempel waar je spirit of ziel in woont en je zichtbaar bent op aarde met je menselijke omhulling.

Vele vrouwen hebben oordelen over hun lijf. 

Het is zo belangrijk om je lichaam te eren en als zetel van je gevoel en en als uitdrukking van je ziel te gaan erkennen en herkennen. Je mag plezier beleven in en met je lichaam zoals jij dat wilt. En je niet druk maken over je uiterlijk omdat het misschien niet voldoet aan algemene eisen of omdat je ouder wordt of je borsten beschadigingen heeft.

Je lichaam reageert op hoe jij er over denkt en mee omgaat.

Als je bijvoorbeeld aandacht geeft aan hoe je je kleedt, en hoe je via je uiterlijk kunt laten zien hoe je je voelt, dan bewoon je je lichaam meer en is er een verbinding tussen je gevoel en je uiterlijk.

Het obsessief streven naar een kunstmatig ideaal beeld of een verlangen verstoort de verbinding met het innerlijk en het uiterlijk. Vrouwen worden hierdoor ook minder aantrekkelijk. Juist de uitstraling als je je lichaam bewoont maakt je mooi en aantrekkelijk.

 

Bewust-zijn

Wat belangrijk is om een liefdevolle verbinding te maken met onze borsten.

Wij vrouwen hebben geleerd of meegenomen uit het verleden dat we ons lichaam als troef kunnen inzetten. Wij zijn afgewezen en onderdrukt, dat zit nog in ons cel geheugen.


Toen ik laatst een bijzonder lezing bijwoonde van Maarten Overzier een reïncarnatie therapeut, vertelde hij dat de vrouwen in de tweede wereld oorlog werden geselecteerd bij aankomst in de kampen op de grootte van de borsten. De mannen die daar waren hadden hun moeders zo gemist en vielen voor vrouwen met grote borsten om het gemis te compenseren. De ziel van deze vrouwen zou een afspraak hebben kunnen gemaakt om in dit leven geen grote borsten te willen door deze herinnering van je ziel aan seksueel misbruik in een vorig leven. Ook de afwijkingen aan onze borsten kunnen een relatie hebben met vorige levens en misbruik.

 

Eren en omarmen

Wil je een gipsen afdruk van je borsten? Voor de ervaring, of heling of acceptatie van je borsten of voor welke thema je hebt?
Je bent welkom, na een kennismaking maak ik een afdruk van gips die je mee naar huis kunt nemen.
Je kunt ook samen met je vriendin, moeder, buurvrouw komen.
Interesse? Stuur een berichtje dan maken we een afspraak.

Aanmelden

Begeleiding: Marlene
Locatie: Wateringen (nabij Den Haag)

Duur: 1,5-2 uur.

De kracht van Borsten

€ 135,00