Gezondheid inspiratie


Ons lichaam is onze 'Tempel' onze menselijke jas waar onze ziel of spirit in verblijft in dit aardse leven.

Het is mijn geloofsovertuiging en zielsmissie om dit te delen en zal ik altijd meenemen in wat ik doe.

Wij zijn een wonder van het bestaan, het kostbaarste bezit wat je hebt is je body.

Alle levende wezens zijn waardevol, het leven is een mysterie en heeft een ongekende kracht en schoonheid.


Je lichaam is je instrument in dit aardse bestaan. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om hier goed voor te zorgen en niet de ander.

Wij geven graag de aandacht aan een liefdevolle energie en de kracht van ons bijzonder intelligente lichaam die tot veel meer in staat is dan we durven geloven.

Los van welke medische keuze ieder heeft gemaakt. Daar ik geen onderscheid in maken. 

 

Het is mijn visie dat iedereen zelf verantwoordelijkheid draagt voor je gezondheid. En ben van mening dat verbinden met elkaar een boost geeft aan het immuunsysteem.


Je lichaam is ook het instrument dat reageert op wat je erin stopt, aan voedsel, gedachten, woorden en alle bewuste of onbewuste invloeden van buitenaf.
Je lichaam is ook gevoelig voor aanrakingen en is een eerste levensbehoefte, als een baby niet wordt aangeraakt gaat het dood.


Je lichaam zal zijn uiterste best blijven doen om je in leven te willen houden, dat is je levenskracht.
Jij hebt de regie over wat je erin stopt en te zorgen voor dit kostbare bezit.

 

Alle activiteiten zijn erop gericht om allereerst je eigen lichaam te eren, te helen en te voeden. Te leren compassie te hebben voor jezelf en anderen.
Deze pagina deel ik info en websites die ik belangrijk vind en graag wil delen.
Maak je eigen keuze om te lezen en te gebruiken wat jouw aanspreekt.


 • Artsen collectief voor onze missie en kernpunten. Wij zijn een collectief van artsen en medisch professionals dat in gesprek wil gaan over het coronabeleid. Zie onze website of link naar telegram

 • Healthwatch We moeten onze samenleving demedicaliseren en gezonde voeding in Nederlandse supermarkten (zonder kankerverwekkende toevoegingen) als hoofddoelstelling creëeren. 
 • Gezondheidwereldnieuws o.a. hoge bloeddruk en de oplossingen op natuurlijke manier.
 • Medische wonderen van zout (Als je zout zou verwijderen uit je dieet. Dan verlaat je ziel je lichaam. Zout is de lijm die het lichaam en de ziel bij elkaar houd. Zout houd het spirituele lichaam in het fysiek lichaam. In het Grieks betekent "soul" zout. De ziel is een colloïdale verbinding tussen wat licht en wat fysiek is. Let wel dit gaat over ongeraffineerd zuiver zout met mineralen)

In het Grieks betekent "soul" zout.

 • BLCKBX tv
 • De Andere Krant
 • Dissident 
 • The Longshot 
 • Arts Jan Vingerhoeds In het dagelijks leven ben ik werkzaam als huisarts en als zodanig werkte ik in Nederland en Zweden. In het bijzonder houd ik mij  bezig met vraagstukken en hulpverlening rond het levenseinde.
 • Intermitting fasting verslaat elk dieet
 • Neshama Betekent: 'ziel', mooie uitleg over deze dôterra roller o.a. over het verbinden met anderen.
  Het raakt je hart, je ziel en laat je voelen dat je nooit alleen bent.
 • Testosteron tips en info voor mannen (boosting testosteron, libido, sport, spieren versterken, uithouding, enz..) voor vrouwen (vrouwen kwaaltjes, libido, menopauze, hormonale problemen, sport, uithouding, enz…)  Voor sport prestaties te verbeteren 
 • Germaanse geneeskunde is niet alleen een nieuwe zienswijze binnen de geneeskunde, het staat voor een nieuw bewustzijn. Het is het besef dat ieder organisme over een onuitputtelijke creativiteit en buitengewone, zelfherstellende vermogens beschikt. Het is de erkenning dat iedere cel in ons lichaam is toegerust met een biologische wijsheid die wij delen met alle levende wezens. Dr. med. Ryke Geerd Hamer 
 • Emotie Expertise Centrum Vera Helleman Emoties navigeren je leven.
 • Univibes, Univibes wil samen met jou de grootste transitie ooit maken! Hoe willen we dat doen? Een mooiere wereld creëren doe je niet even en zeker niet alleen. Wij geloven dat daar bewustwording, educatie, mentorschap en ondersteuning, samenwerking en sociale verbinding voor nodig is. 

 

Als er iets ontbreekt of je pagina staat hier en heb je liever niet, laat het a.j.b weten door een berichtje te sturen.

Ook aanvullingen zijn welkom.