Een beetje high · 10. april 2019
Ai..... wat een mooie foto vind ik dit. Dit is een moment waar we echt verbonden met elkaar waren. Waar we elkaar konden zien in alles wat er was en liefdevol konden aanraken en raken.
23. januari 2019
Altijd heb je een mogelijkheid om, als het niet ging zoals je wenst de volgende keer opnieuw te mogen oefenen. Om te leren om alle gedachtes liefdevol te observeren en jezelf en de ander te vergeven als het niet gaat zoals je wenst. Liefdevol feedback te durven geven, zodat we ervan kunnen leren. Aangemoedigd om daar waar het wenselijk of waar er een grens wordt ervaren, te kunnen veranderen. De Kunst van het durven (aan)raken, met je aandacht met je woorden met je aanwezigheid.
Liefdesles: Afwijzing · 16. december 2018
24. oktober 2018
Geen contact maken om bang te zijn voor afwijzing. Soms doe ik mee aan een dansworkshop. Heerlijk vind ik het om te dansen en contact te maken in de dans en met mijn lijf. Ik merk dat contact maken met de ander soms best lastig is. Als ik af en toe om mij heen kijk is iedereen zo in zichzelf gekeerd en maakt geen of nauwelijks oogcontact. Het is ook echt wel fijn om helemaal in de muziek te verdwijnen met je bewegingen. Maar ik geloof ook dat er een enorm verlangen is om ons als mens te...
Hartstocht · 17. september 2018
Harts-tocht, de reis terug naar je hart. Je hart klopt voor jou, maar klopt het nog wat je doet. Het hart kan zich onvoorwaardelijk overgeven aan een ander mens. Het hart heeft geen oordeel. Ons hoofd bewaakt de boel met beredenering, gedachtes, ervaringen en herinneringen uit het verleden.
Pijnlijke les · 09. september 2018
Mijn pijnlijke les. Heb je dat ook, dat je soms dingen doet of kiest en niet direct begrijpt waarom? Volgende week zaterdag is er een Tantra Experience over Kwetsbare kracht en intimiteit. Ik vind het een boeiend thema. Toen ik het bedacht, had ik geen idee hoeveel betrekking dit thema nu heeft op mijn eigen leven. De afgelopen periode wordt ik enorm uitgedaagd door mijn lijf, wat toch net niet wil zoals ik zou willen. Dat voelt zo kwetsbaar, vooral om aan de buitenwereld te laten weten en zien...
Vakantieliefde · 21. augustus 2018
Hoe was je vakantie en heb je je liefde gevonden?
Kwetsbaarheid en Kracht · 08. augustus 2018
Kwetsbaar zijn is zwak of kun je de kracht ervan ervaren.
Huidhonger · 16. mei 2018
Huidhonger stillen en meer bewustzijn ontwikkelen
Schoonheidsideaal · 13. maart 2018
Be You Ti Full of schoonheidsideaal?

Meer weergeven