Keuze proces

 

Tijdens de worskhops wordt aandacht besteed aan keuzes maken.
Omdat je hier in een veilige bedding mag oefenen, om voor je verlangen te durven uitkomen en het op zijn minst bewust worden en van daaruit een keuze te maken.

 

 

Ook al kom je met een partner, ben je in de workshop voor mij een individu en ga ik ervan uit dat je een eigen keuze maakt of leert te maken. Je losmaakt van de vanzelfsprekendheid, aangeleerd of gewenst gedrag.

 

Een eerlijk ja of nee te durven geven. Want hoe naar is het als iemand ja zegt en een nee voelt, maar met je meedoet en mij de aandacht bij een ander is? Wat heb je dan liever. Ik nodig je uit om eerlijk naar jezelf te zijn en vandaar uit je keuze te maken.
Liever een oprechte NEE dan een oneerlijke JA, want dat is voelbaar voor de ander en je doet jezelf tekort.
 

Hoe meer je leert te voelen hoe het is om vanuit je hart te leven, hoe vloeiender je leven kan zijn. Ik geloof dat als we meer liefde voor onszelf durven en kunnen voelen, onze handelingen ook meer met compassie en liefde kunnen zijn.

Onze keuzes ook puur en geloofwaardig zijn, we met elkaar een vredig bestaan kunnen creëren. Dan hoeven we niet te schreeuwen naar elkaar, dan kunnen we voelen wat nodig is. Kunnen we horen en kijken met ons hart.

Durf jij JA te zeggen om deze workshop te ervaren?